Kirketeigen Ungdomssenter og Camping

Kirketeigen leirsted ligger i Kvam i Gudbrandsdalen.

Adresse: Bygdahusvegen 9, 2642 KVAM

Kontakt Kirketeigen
prosjektkirketeigen@gmail.com
Hildegunn Ruset tlf 95335300

Om Kirketeigen

Kirketeigen Ungdomssenter og Camping ligger midt i vakre Gudbrandsdalen, på Kvam – midt mellom Oslo og Trondheim. Vi kan tilby overnatting i rom eller hytte, godt tilrettelagt både for både grupper og familier.

Vi har 13 rom med totalt 45 senger på vårt internat, dette er enkle rom, med gode madrasser og godt renhold. Det er 1-mannsrom, 2-mannsrom, 4 og 5-mannsrom og 6-mannsrom.

Hytter

Vi har 14 enkle hytter som det er strøm innlagt, kokemuligheter og kjøleskap og enkelt utrustet og uten vann. Det er sengeplass fra 2 til 4 personer.

Om Kirketeigensetra

Setra ligger på Kvamsfjellet, 13 km fra Kirketeigen. Den har 20 sengeplasser og ligger idyllisk til på Kvamsfjellet i nasjonalromantiske omgivelser. Sommer og vinter er den et glimrende utgangspunkt til fjellturer til fots eller på ski. Flere av arrangementene på Kirketeigen legger turer til setra som en del av programmet.

Setra egner seg godt til weekender og samlinger med overnatting for mindre grupper. Elektrisitet er innlagt og det er kjøkken med komfyr og kjøleskap.

Ypperlig utgangspunkt for skiturer om vinteren og fotturer om sommeren.

 

Leirprogram for Acta Oppland

Lyst å være med på leir på Kirketeigen?