Kirketeigen Leirsted

Kirketeigen leirsted ligger i Kvam i Gudbrandsdalen.Kirketeigen er et leirsted og en campingplass som ligger i Kvam i Gudbrandsdalen. Kirketeigen Camping tilbyr hytter, rom og teltplass svært sentralt på en av Norges mest trafikkerte ferdselsårer gjennom Gudbrandsdalen. Kirketeigen Sammen tilbyr et flott sted for å være sammen: sammen på leir, sammen til selskap, sammen til møter. Nyheter og oppdateringer om både Kirketeigen Camping og Kirketeigen Sammen finner dere på Facebook-sidene våre.

Kirketeigen eies av Normisjon og driftes av foreningen Nye Kirketeigen. Stedet har egen nettside: www.kirketeigen.com

Kontakt camping og booking:
Hege Elida Aasveen, daglig leder
988 56 885
kirketeigencamping@gmail.com

Kontakt foreningen Nye Kirketeigen:
Hildegunn Maria Haanes Ruset, styreleder
95335300
prosjektkirketeigen@gmail.com

GoogleMaps: Bygdahusvegen 9, 2642 KVAM

Om Kirketeigen

Kirketeigen ligger midt i vakre Gudbrandsdalen, på Kvam – midt mellom Oslo og Trondheim. Vi kan tilby overnatting i rom eller hytte, godt tilrettelagt både for både grupper og familier.
Vi har 13 rom med totalt 45 senger på vårt internat, dette er enkle rom, med gode madrasser og godt renhold. Det er 1-mannsrom, 2-mannsrom, 4 og 5-mannsrom og 6-mannsrom.

Hytter

Vi har 14 enkle hytter som det er strøm innlagt, kokemuligheter og kjøleskap og enkelt utrustet og uten vann. Det er sengeplass fra 2 til 4 personer.

Om Kirketeigensetra

Setra ligger på Kvamsfjellet, 13 km fra Kirketeigen. Den har 20 sengeplasser og ligger idyllisk til på Kvamsfjellet i nasjonalromantiske omgivelser. Sommer og vinter er den et glimrende utgangspunkt til fjellturer til fots eller på ski. Flere av arrangementene på Kirketeigen legger turer til setra som en del av programmet.
Setra egner seg godt til weekender og samlinger med overnatting for mindre grupper. Elektrisitet er innlagt og det er kjøkken med komfyr og kjøleskap.
Ypperlig utgangspunkt for skiturer om vinteren og fotturer om sommeren.

Leirprogram for Acta Oppland

Lyst å være med på leir på Kirketeigen?