Ungdomshelg for Acta Oppland

5. – 7. April

TotenCamp Kickoff – Konsert – Medbestemmelse – Årsmøte – Fellesskap

 Vi inviterer alle som går i 7. klasse og oppover til ungdomshelg på Kirketeigen. Vi begynner kl 18:00 på fredag. Fredag kveld blir det konsert med årets Skjærgårsteam og info om årets TotenCamp.

På lørdagen blir det workshops for planlegging av Acta leirer i året som kommer. Så her kan du være med og bestemme hva ActaOppland skal gjøre fremmover på leirene våre. Vi skal også velge hvem som skal sitte i Actastyret det neste året. Så her kan du være med og bestemme mye!

Lørdag kveld blir det Takke og Grine fest for Kirketeigen som er bestemt solgt. Så da skal vi se bilder og spise kake og dele gode leirminner. Det blir også spillkveld med konkurranser og vi har korssamling med påskevandring.

Last ned plakaten her

For påmelding trykk her