Leirpåmelding

Påmelding til våre leirer

Vi bruker Checkin.no som påmeldings verktøy til våre leirer Du kan følge linkene direkte fra leirprogrammet eller du kan søke opp våre leirer på Checkin.no sin side. Da søker du bare på «Acta oppland» så vi du få opp listen med arrangementer vi har lagt ut.

Her er en oppskrift på hvordan du melder deg på:

Første gang du melder noen på leir må du som foresatt opprette en bruker. Da må du registrere din epost og personlige opplysninger. Ved neste leirpåmelding vil du logge deg på ved å bruke epost og passord.

Dersom du ikke skal på leir selv (kun melde på ungene), må du trykke «Nei» på spørsmålet «Skal du selv være med som deltaker?» som du får opp når du trykker på start påmelding. Deretter fyller du ut opplysninger, og du får velge om du vil betale med kort der og da, eller å få tilsendt faktura på e-post eller i posten.

Hvis du skal melde på andre må du ha all informasjon fra den foresatte eller deltageren klar. Trykk «start påmelding» for hver enkelt, altså ikke trykk «legg til ny person». Velg da giro som betalingsmåte. Den enkelte foresatte vil da motta faktura og informasjon på sin epost.

Vi oppfordrer alle utenom de som skal melde på andre enn de man selv skal betale for, til å betale enten via VISA / Mastercard eller giro på epost, da giro i posten koster oss en del mer.

Ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å melde deg på!

Påmeldingsfrist

Fristen for å melde seg på leir vil være oppgitt i leirprogrammet men er ca en uke før leiren. Ved påmelding etter etter fristen koster leiren 200,- mer. 3 dager før leir blir påmeldingen helt stengt. Avmelding etter påmeldingsfrist blir belastet med 200,-.

Se også:
Leirstøtte
Hva er leir, leirklubb, og Acta Oppland?
Viktig info om Actaleir