Medlemskap i Acta forlag

Acta Forlag tilbyr notemateriale på over 2500 verk, produsert fra 1970-tallet og frem til i dag. Vi er dermed et av Norges største og bredeste noteforlag når det gjelder kristen musikk. Hvert år produseres det flere titalls nye noteutgivelser gjennom forlaget.

Stilig mann i skjorte og hatt spiller piano

Ny medlemsordning

Vi har tidligere hatt abonnementsordning for våre ulike noteserier. Etter oppdatering av nettbutikk og salgskanaler, har vi nå også lagt om denne ordningen. Du har nå mulighet til å bli medlem av Acta Forlag, enten som lokallagkontakt eller som enkeltperson. Nye utgivelser kommer til å lanseres jevnt gjennom hele året, og du har selvsagt mulighet til å fremme ønsker og tips til aktuelle noteutgivelser. Hovedfordelen med å være medlem, er de meget gode rabattene du får på Acta Forlags notesamling, samt andre musikk-, dans- og dramaprodukter!

Som medlem vil du være den første til å få info om nytt materiale, ved at du får jevnlige nyhetsmailer. Du får mulighet til å tilpasse hvilken informasjon du mottar, ved å oppgi dine aktuelle interesseområder. På den måten vil du jevnlig få aktuelle nyheter og tips til repertoar innen ditt arbeids- eller interessefelt. Og ved få tastetrykk kan du bestille materiale til meget gode priser.

Årsavgift medlemskap:  500,- 

Medlemskontingenten betales ved innmelding, og gjelder for ett år frem i tid. Medlemskapet løper frem til det blir sagt opp, uten bindingstid. Denne vil du enkelt kunne spare inn igjen, ved kjøp av både enkeltnoter og notehefter/samlinger, samt cd-er og dvd-er, til redusert pris.

Bli medlem nå

Klikk her for å bli medlem i Acta forlag. Fra neste kjøp, vil rabattene da automatisk trekkes fra hver gang du handler med kontoen medlemskapet er knyttet til.

Ta kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål.