KonfCamp Etne

KonfCamp Etne arrangeres i begynnelsen av påsken, lørdag til onsdag hvert år. Omlag 400 konfirmanter og 80 medarbeidere samles til fem dager med variert program og morsomme aktiviteter.

Konfirmantene velger seg en aktivitet de får instruksjon i to av dagene. Her kan de velge alt ifra slalåm i Røldal til ballspill, brettspill, fotball, volleyball, strikk & snakk, klatring og dans. På KonfCamp Etne får konfirmantene undervisning og lovsang gjennom møtepunkt i Etne kirke hver morgen og kveld. Aktuelle seminarer, egen kafé, misjonsmarked, Radio KonfCamp Etne og andre sosiale happenings arrangeres på kveldstid.

 

Fakta om KonfCamp:

  • På alle våre KonfCamper får du dekt 20 timer av konfirmantopplegget
  • Hver menighet melder seg på med sine konfirmanter og stiller med én leder per åttende konfirmant
  • Vi sørger for alle måltider
  • Hver menighet sørger for transport til og fra leir

KonfCamp Etne 2020

KonfCamp Etne skjer 13.-17. april 2019. Her finner du mer informasjon om årets leir.

Les mer

Les mer

KonfCamp Nordfjord

KonfCamp Nordfjord er den yngste i KonfCamp-flokken og arrangeres for første gang i august 2020 og finner sted på Nordfjord Folkehøyskole i fantastiske omgivelser. Denne leiren kan ta opp imot 250 konfirmanter.

Les mer

Read article "KonfCamp Nordfjord"

KonfCamp Skjærgårds

KonfCamp Skjærgårds går parallelt med Skjærgårds Music And Mission Festival hvert år i uke 27 og arrangeres på Risøya. Her er det rundt 400 konfirmanter og 30 medarbeidere som har sitt eget område midt i en pulserende festival.

Les mer

Read article "KonfCamp Skjærgårds"