KonfCamp Skjærgårds

KonfCamp Skjærgårds går parallelt med Skjærgårds Music And Mission Festival hvert år i uke 27 og arrangeres på Risøya. Her er det rundt 400 konfirmanter og 30 medarbeidere som har sitt eget område midt i en pulserende festival. Vi har egne morgenmøter med undervisning, underholdning og lovsang. Hver dag arrangeres KonfTiki som byr på spennende konkurranser og utfordringer. På kvelden deltar vi på møtene i BigTop som Skjærgårds arrangerer.

På KonfCamp Skjærgårds blir man en del av to ting: både konfirmantleir og Skjærgårds. Konfirmantene får nyte godt av både konserter, Skjærgårds-burger, badeplasser og aktivitetene festivalen byr på utover vårt eget program. Andre aktiviteter vi tilbyr er disco, misjonsmarked, quiz, egen kafé og andre sosiale happenings på kveldstid.

Ta kontakt med leirsjef:
Marita Haugland
marita.haugland@normisjon.no
tlf: 93695597

Fakta om KonfCamp:

  • På alle våre KonfCamper får du dekt 20 timer av konfirmantopplegget
  • Hver menighet melder seg på med sine konfirmanter og stiller med én leder per åttende konfirmant
  • Vi sørger for alle måltider
  • Hver menighet sørger for transport til og fra leir

KonfCamp Etne

KonfCamp Etne arrangeres i begynnelsen av påsken, lørdag til onsdag hvert år. Omlag 400 konfirmanter og 80 medarbeidere samles til fem dager med variert program og morsomme aktiviteter.

Les mer

Read article "KonfCamp Etne"

Loved

Loved er først og fremst det vi ønsker å formidle til ungdommer i Acta. «Love» hører man overalt. Vi tror at Gud er kjærligheten. Derfor har det også blitt viktig å hente dette begrepet hjem.

Les mer

Read article "Loved"

KonfCamp Nordfjord

KonfCamp Nordfjord er den yngste i KonfCamp-flokken og arrangeres for første gang i august 2020 og finner sted på Nordfjord Folkehøyskole i fantastiske omgivelser. Denne leiren kan ta opp imot 250 konfirmanter.

Les mer

Read article "KonfCamp Nordfjord"