KonfCamp Skjærgårds

KonfCamp Skjærgårds går parallelt med Skjærgårds Music And Mission Festival hvert år i uke 27 og arrangeres på Risøya. Her er det rundt 400 konfirmanter og 30 medarbeidere som har sitt eget område midt i en pulserende festival. Vi har egne morgenmøter med undervisning, underholdning og lovsang. Hver dag arrangeres KonfTiki som byr på spennende konkurranser og utfordringer. På kvelden deltar vi på møtene i BigTop som Skjærgårds arrangerer.

På KonfCamp Skjærgårds blir man en del av to ting: både konfirmantleir og Skjærgårds. Konfirmantene får nyte godt av både konserter, Skjærgårds-burger, badeplasser og aktivitetene festivalen byr på utover vårt eget program. Andre aktiviteter vi tilbyr er disco, misjonsmarked, quiz, egen kafé og andre sosiale happenings på kveldstid.

Ta kontakt med leirsjef:

Mathias Husum
mathias.ekre.husum@normisjon.no
Mobil: 90536963

Fakta om KonfCamp:

  • På alle våre KonfCamper får du dekt 20 timer av konfirmantopplegget
  • Hver menighet melder seg på med sine konfirmanter og stiller med én leder per åttende konfirmant
  • Vi sørger for alle måltider
  • Hver menighet sørger for transport til og fra leir

Loved

Loved er først og fremst det vi ønsker å formidle til ungdommer i Acta. «Love» hører man overalt. Vi tror at Gud er kjærligheten. Derfor har det også blitt viktig å hente dette begrepet hjem.

Les mer

Read article "Loved"

KonfCamp Nordfjord

KonfCamp Nordfjord er den yngste i KonfCamp-flokken og arrangeres for første gang i august 2020 og finner sted på Nordfjord Folkehøyskole i fantastiske omgivelser. Denne leiren kan ta opp imot 250 konfirmanter.

Les mer

Read article "KonfCamp Nordfjord"