KonfCamp Nordfjord

KonfCamp Nordfjord er den yngste i KonfCamp-flokken og arrangeres for første gang i august 2020 og finner sted på Nordfjord Folkehøyskole i fantastiske omgivelser. Denne leiren kan ta opp imot 250 konfirmanter.

På KonfCamp Nordfjord vil det bli aktiviteter som topptur, terrengsykling, kajakk, fotball, volleyball, strikk og snakk og brettspill. Det vil være møtepunkt hver morgen og kveld med undervisning og lovsang. På kveldstid blir det egen kafé og sosiale happenings. Også her ønsker vi å legge til rette for at menighetene skal få god tid til å bygge gode relasjoner innad i sin konfirmantgruppe.

Leirsjef: Acta Sogn og Fjordane (acta.sof@normisjon.no)

Fakta om KonfCamp:

  • På alle våre KonfCamper får du dekt 20 timer av konfirmantopplegget
  • Hver menighet melder seg på med sine konfirmanter og stiller med én leder per åttende konfirmant
  • Vi sørger for alle måltider
  • Hver menighet sørger for transport til og fra leir

Loved

Loved er først og fremst det vi ønsker å formidle til ungdommer i Acta. «Love» hører man overalt. Vi tror at Gud er kjærligheten. Derfor har det også blitt viktig å hente dette begrepet hjem.

Les mer

Read article "Loved"

KonfCamp Skjærgårds

KonfCamp Skjærgårds går parallelt med Skjærgårds Music And Mission Festival hvert år i uke 27 og arrangeres på Risøya. Her er det rundt 400 konfirmanter og 30 medarbeidere som har sitt eget område midt i en pulserende festival.

Les mer

Read article "KonfCamp Skjærgårds"