KonfCamp

KonfCamp SkjærgårdsKonfCamp Etne og KonfCamp Nordfjord er Actas nasjonale konfirmantleirer. De finner sted på Risøya i Tvedestrand, i Etne i Sunnhordaland og på Norfjord Folkehøyskole. Acta stiller med leir – du stiller med konfirmanter!

Leir er pulsen i Actas arbeid i tillegg til hundrevis av lokallag rundt omkring i landet. Når vi arrangerer konfirmantleir ønsker vi at du som menighetsleder skal ha god tid til å bli kjent med konfirmantene dine. Derfor står vi for alt av program og undervisning og har med oss et drøss av engasjerte ledere som ønsker å gjøre KonfCamp til tidenes konfirmantleir hvert eneste år!

KonfCamp Etne arrangeres i begynnelsen av påsken, lørdag til onsdag hvert år. Omlag 400 konfirmanter og 80 medarbeidere samles til fem dager med variert program og morsomme aktiviteter.

Konfirmantene velger seg en aktivitet de får instruksjon i to av dagene. Her kan de velge alt ifra slalåm i Røldal til forskjellige ballspill, brettspill, strikk og snakk, klatring og dans. På KonfCamp Etne får konfirmantene undervisning og lovsang gjennom møtepunkt i Etne kyrkje hver morgen og kveld. Aktuelle seminarer, egen kafé, misjonsmarked, Radio KonfCamp Etne og andre sosiale happenings arrangeres på kveldstid.

Se egen facebook siden for mer informasjon. 

Leirsjef: Lene Ruud Hansen (lene.ruud.hansen@normisjon.no)

KonfCamp Skjærgårds går parallelt med Skjærgårds Music And Mission Festival hvert år i uke 27 og arrangeres på Risøya. Her er det rundt 400 konfirmanter og 30 medarbeidere som har sitt eget område midt i en pulserende festival. Vi har egne morgenmøter med undervisning, underholdning og lovsang. Hver dag arrangeres KonfTiki som byr på spennende konkurranser og utfordringer. På kvelden deltar vi på møtene i BigTop som Skjærgårds arrangerer.

På KonfCamp Skjærgårds blir man en del av to ting: både konfirmantleir og Skjærgårds. Konfirmantene får nyte godt av både konserter, Skjærgårds-burger, badeplasser og aktivitetene festivalen byr på utover vårt eget program. Andre aktiviteter vi tilbyr er disco, misjonsmarked, quiz, egen kafé og andre sosiale happenings på kveldstid.

Leirsjef: Marita Haugland (marita.haugland@normisjon.no),
tlf: 93695597

KonfCamp Nordfjord er den yngste i KonfCamp-flokken og arrangeres for første gang i august 2020 og finner sted på Nordfjord Folkehøyskole i fantastiske omgivelser. Denne leiren kan ta opp imot 250 konfirmanter.

På KonfCamp Nordfjord vil det bli aktiviteter som topptur, terrengsykling, kajakk, fotball, volleyball, strikk og snakk og brettspill. Det vil være møtepunkt hver morgen og kveld med undervisning og lovsang. På kveldstid blir det egen kafé og sosiale happenings. Også her ønsker vi å legge til rette for at menighetene skal få god tid til å bygge gode relasjoner innad i sin konfirmantgruppe.

Leirsjef: Acta Sogn og Fjordane (acta.sof@normisjon.no)

Fakta om KonfCamp:

  • På alle våre KonfCamper får du dekt 20 timer av konfirmantopplegget
  • Hver menighet melder seg på med sine konfirmanter og stiller med én leder per åttende konfirmant
  • Vi sørger for alle måltider
  • Hver menighet sørger for transport til og fra leir

Les mer om Loved-konseptet

Loved

Loved er først og fremst det vi ønsker å formidle til ungdommer i Acta. «Love» hører man overalt. Vi tror at Gud er kjærligheten. Derfor har det også blitt viktig å hente dette begrepet hjem.

Les mer

Read article "Loved"