Påmelding til Respawn Gaming Camp 2023 er åpen!

Nå kan du melde deg på årets Respawn Gaming Camp! 22.-25. juni 2023 inviterer Acta til Gaming Camp i Grimstad! Dette er andre året denne campen arrangeres. Fjorårets camp var en kjempesuksess, og vi tror at årets camp blir enda bedre!

Simon Fjose (22) er en av pådriverne for gamingprosjektet og har vært med i intiativgruppen for Campen. Han er proff
e-sportutøver, og har vært med i NM i FIFA med sin tidligere klubb IK Start. I fjor var han med som leder på Respawn gaming Camp, og han har vært med å arrangere både gamingleir og LAN i regi av Acta det siste året.

Mitt beste minne fra Respawn Gaming Camp var etter vi hadde hatt en relativt lang gamingbolk og vi skulle ha aktiviteter IRL som vi kalte det (In Real Life). Da kunne man plutselig se samholdet og samarbeidsviljen som ble brukt på gamingrommet, bli brukt utenfor gamingrommet. Det var utrolig gøy å oppleve, forteller Simon.

På campen får du møte andre med samme interesser, du får være med å lovsynge, får høre god forkynning og ikke minst game masse. Simon forteller at det å kunne ha en slik arena har vært en viktig arena hvor man har fått bli kjent med nye og skapt gode vennskap.

– Jeg er interessert i å treffe ungdom der de er, også er jeg veldig interessert i gaming som er en voksende arena hvor ungdommer er. Det jeg liker spesielt godt med campen er at jeg får se folk vokse i det de interesserer seg for, vokse i livet generelt, og ikke minst vokse i troslivet. Vi kan bruke gaming som arena for å fortelle mer om Jesus.

Vi i Acta ønsker at absolutt alle barn og ungdommer, uavhengig av interesser, skal oppleve seg velkommen i det kristne fellesskapet! Derfor: vi ønsker alle gamere hjertelig velkommen til å bli en del av våre fellesskap! Meld deg på Respawn og bli med oss til perfekte omgivelser på idylliske Bibelskolen i Grimstad.

Alle Eventer

Respawn gamingcamp

22 – 25 juni 13:01 – 13:01