Bibelcamp 2022

Tidligere «Sommer i Sør»

Sommeren 2022 er det igjen duket for årets happening for hele familien på Bibelskolen i Grimstad. Det som tidligere var sommerfestivalen Sommer i Sør har nå fått en ny drakt og blitt til Bibelcamp. I uke 28 åpner campingen på Bibelskolen opp for deg som er barn, ungdom, forelder, besteforelder, tante, onkel eller venn. Dette vil bli en uke med input for alle aldersgrupper og dagene vil være fylt med opplegg, møter, aktiviteter og forhåpentligvis masse sol.

Med temaet Gud i livet – livet i Gud ønsker vi å peke på og utruste til hvordan leve et liv i tjeneste og hvordan være kristne i møte med livets oppturer, nedturer, utfordringer og hverdagen.

I år ønsker vi å satse ekstra på barn og unge. Med eget tredelt barneopplegg arrangert av Marte Frivold med et solid lederteam, kan vi garantere at barna er i trygge hender når de voksne har møter. Marie Norbakken med team har ansvaret for tenåringsopplegget hvor det garanteres solid lovsang, gøy opplegg, aktiviteter, kiosk og solide møter. Det ryktes om egen leirsang, egen ungdomscamp, tivoli for barna, paintball for tenåringene og misjonsløp og familieaktiviteter for hele familien.

Hva er annerledes fra Sommer i Sør?

Bibelcamp er et arrangement med litt mindre opplegg enn tidligere Sommer i Sør. Vi har et fast program, men med mye fritid på dagtid, som gir rom for å slappe av, henge med nye og gamle venner, reise til Grimstad sentrum, ta en tur i dyreparken og finne på noe kjekt sammen.

Hvordan sover man på Bibelcampen?

Campingplassen er åpen, og du kan komme med telt, bobil, campingvogn eller hengekøye å innlosjere deg på området. Det er også muligheter for å booke seg inn på skolens internater.

Hvor kan man få mer info og melde seg på?

bibelskolen.no/bibelcamp ligger detaljert program over opplegget for både de voksne, ungdommene og barna. Der finner du også påmeldingslink til campen! På Facebook legges det jevnlig ut oppdateringer på arrangementet «Bibelcamp 2022».