Nordens Største Zoom-event med Soul Children & MGP-finalist Blåsmafian!

Oslo Soul Children under innspilling av musikkvideo til LET LOOSE sammen med Blåsemafiaen

I dag, Onsdag 17. februar kl.18:00-19:00 avholder Blåsemafian i samarbeid med Norgesmusikkorps Forbund (NMF) og Oslo Soul Children – Nordens største Zoom-event – for barn og unge!

I den forbindelse inviteres alle musikkglade barn, unge og gamle til å være med å spille, synge, drille og danse til sangen «Let Loose». Fordi musikken kan være en kilde til fellesskap og samhold – noe som er spesielt viktig i disse tidene hvor det kan være vanskelig å samles fysisk for å synge, spille og ha det gøy sammen!

Visjonen bak Blåsemafian sin deltagelse i MGP er nemlig å spre, hedre og fronte de gode verdiene som er godt forankret i korpsbevegelsen – som samhold, fellesskap og mestring. Derfor har Blåsemafian gjort låten og bidraget sitt, «Let Loose», om til en bevegelse der de ønsker å inspirere både aktive og tidligere korpsmusikanter og Soul Children-sangere til å vise fram sin lidenskap og engasjement til musikken. 

Sammen med NMF og Oslo Soul Children avholdt vi sist et svært vellykket «Let Loose»-arrangement som ble til Norges Største Zoom med 1000 deltagere. Denne gang er det klargjort til å huse for langt flere!

På Nordens Største Zoom har med oss korps og kor fra inn- og utland, og sendingen vil være fylt med masse spennende innhold og underholdning av Blåsemafian. Det vil være eksklusiv premiere på musikkvideoen til «Let Loose-bevegelsen», med et fullspekket stjernelag. Tale Top Torjussen, kjent fra serien «Klassen» på NRK Super og TikTok og solist i Oslo Soul Teens, er med som programleder og det vil være flere spennende gjester som Ole Edvard Antonsen, LinD, etc. Vi ønsker å få med oss så mange som mulig på årets musikalske happening!

For å bli med på Nordens Største Zoom, som er for alle, følg lenken HER til påmelding.