Vårgaven

Alene, men sammen.

Tenk om korona-tiden blir husket som den tiden våre ungdommer lærte å lese Bibelen, fordi kalenderen tillot det?

Korona-viruset har satt hverdagen på hodet. Enkeltmennesker, familier og organisasjoner møter praktiske og økonomiske utfordringer. Også Acta er nødt til å avlyse leirer, arrange- menter og møteplasser. Vi vet ikke hvor lenge dette vil vare, og håper dere vil være med å be for organisasjonen, medmennesker, landet vårt og verden.

I enhver krise finnes det imidlertid muligheter. Når ungdoms- klubbene og barnekorene må holde stengt, ønsker Acta å inspirere barn og unge til å styrke sitt personlige trosliv. Vi skaper møteplasser på nett og gir tips og råd til trosliv hjemme. Om samfunnet stopper, stopper ikke oppdraget.

Selv om evangeliet kan spres på digitale plattformer, gleder vi oss til å møtes ansikt til ansikt når dette er over. Vi er takknemlige for Actas mer enn 600 gode og trygge fellesskap hvor barn og unge får bli kjent med Jesus.

Det koster å drive godt leir- og lokallagsarbeid. For at vi skal kunne drive vårt arbeid videre, er vi avhengige av frivillige gaver. Vil du være med og bære Actas verdifulle arbeid?

Gi en god gave i dag!

Evangeliet må videre, uavhengig av omstendighetene! Gi din gave her.


Acta-input

Til vi kan møtes igjen oppdaterer vi jevnlig sosiale medier med noe vi har valgt å kalle Acta-input. Der deles andakter og forslag til aktiviteter for barn og unge i alle aldre.

Gode folk fra hele landet bidrar. Sammen gjør vi det viktigste; vi deler evangeliet. I tillegg prøver vi å underholde og aktivisere med blant annet basar, dans, brodering, musikk og barneaktiviteter.

Følg oss på Facebook og Instagram, del gjerne innleggene med de du tenker på!