Soul Teens Workshop på Skjærgårds

For første gang inviterer Skjærgårds Music & Mission Festival alle Soul Teens-sangere fra hele landet til en egen korworkshop på Risøya. Ledet av Oslo Soul Teens sammen med Soul Children-leder og gründer Ragnhild Hiis Ånestad og artisten Chip Kendal

Soul Teens Workshop 2019

Alle festivaldeltakere som er på Skjærgårds Music & Mission Festival er velkomne til å delta på Soul Teens workshop der det blir mye sang, musikk, deling av «Soul Stories» og garantert topp stemning! Målet er at gjengen fra workshoppen opptrer på hovedscenen lørdag kveld!

Hvor skjer dette?

Under Skjærgårds Music & Mission Festival som arrangeres på Risøya utenfor Tvedestrand fra 2.–7. juli 2019. Stedet som Soul Teens Workshop foregår på festivalområdet er ved en ny scene, som er i en idrettshall, som heter Blåkk.

Hvem er dette for?

Soul Teens Workshop er for dem som skal opp i 10. klassetrinn eller er eldre, og er deltakere på Skjærgårds Music & Mission Festival

Når er dette?

Torsdag 4. juli: kl 13-15
Fredag 5. juli: kl 13-15
Lørdag 6. juli: kl 13-15

Oslo Soul Teens & Chip Kendall

Oslo Soul Teens består av 20 dyktige sangere i alderen 16–19 år fra hele Oslo-området. Koret har gitt ut 14 album, haugevis av singler og musikkvideoer. Den siste utgivelsen heter «Headlights» og har også en egen kleskolleksjon!

Chip Kendall er en unik artist med masse energi som alltid smitter over til publikum gjennom dans, rock og rap med sterke tekster og melodier. Han ble født i Florida, er oppvokst i Jerusalem og bor for tiden utenfor Manchester der han blant annet er lovsangsleder i Audacious Church og er leder for Soul Children-arbeidet som stadig vokser i England.

Påmelding/billetter

Det er ingen påmelding til Soul Teens Workshops, men festivalbilletter og nærmere info om Skjærgårds Music & Mission Festival finnes her

Fortell teensa om Soul Teens Workshop

Skjærgårds Music & Mission Festival og Soul Teens Workshop blir noen av sommerens høydepunkter. Oppfordre teensa til å bli med, da vel! Klikk under, så kan du laste ned en PDF med mer informasjon.

>>> Last ned PDF-invitasjon til Soul Teens Workshop

Relatert innhold

The International Soul Children Festival

Nå inviteres barn og unge fra hele Norge og verden igjen til Oslo Spektrum og Soul Children-festivalen. Festivalen går av stabelen fjortende gang fra 23. til 25. oktober 2020.

Les mer

Read article "The International Soul Children Festival"

Gi en gave som setter spor

Vi ønsker å skape flere fellesskap der ungdom føler seg hørt og sett. Der de kan få utfolde seg, og vokse i tro og som mennesker. Vi trenger din hjelp til å skape flere slike tilbud!

Les mer

Read article "Gi en gave som setter spor"

Nedlastbare singbacks

Nå er det endelig mulig å laste ned digitale Soul Children-singbacks direkte i nettbutikken. Enklere blir det ikke!

Les mer

Read article "Nedlastbare singbacks"