Gi en gave som setter spor


Det kan være utfordrende å være ung i dag. Mange ungdommer opplever å havne i dårlige miljøer og sliter med å finne sin plass. Derfor ønsker vi å gi dem et godt alternativ. Acta vil gjøre en forskjell i barn og unges liv ved å gi dem grensesprengende fellesskap der de kan få et møte med Jesus. I våre mange lokallag, kor og leirer jobber vi for å skape fellesskap som formidler sunne verdier og gir barn og ungdom trygge rammer å vokse i.

Å bli kjent med Jesus er ingen selvfølge for barn og unge som vokser opp i dag.
For de fleste unge er det færre og færre møter med kristen tro i samfunnet og i skolesammenheng.  Flere av våre ungdommer uttrykker at det kan være vanskelig å være blant de eneste kristne på skolen. Da er det viktig å ha gode arenaer der ungdommer kan få opplevelser som setter spor. Mange får sitt første møte med Jesus på leir, i kor eller på klubb. Disse tilbudene kan du være med å skape.

Vi ønsker å skape flere fellesskap der ungdom føler seg hørt og sett. Der de kan få utfolde seg, og vokse i tro og som mennesker. Men det koster å drive godt barne- og ungdomsarbeid og vi trenger din hjelp til å skape flere slike tilbud! 

Vil du være med å bringe Actas grensesprengende arbeid videre?

– Jeg synes det er veldig fint å være en del av et fellesskap med andre kristne ungdommer. Der kan man snakke og reflektere over troen sin på en annen måte enn det man kan i hverdagen og på skolen.

Martha (13), Oslo

Relatert innhold

Nedlastbare singbacks

Nå er det endelig mulig å laste ned digitale Soul Children-singbacks direkte i nettbutikken. Enklere blir det ikke!

Les mer

Read article "Nedlastbare singbacks"

SoulMate-konkurranse

SoulMate er Soul Children-bevegelsens misjon-, bistand- og innsamlingskonsept. Frem til 31. mars går det en innsamlingskonkurranse til SoulMate, og midlene fordeles mellom prosjekter i Bangladesh, Ecuador og India.

Les mer

Read article "SoulMate-konkurranse"

LOVED-genseren er tilbake!

Forrige opplag av denne genseren gikk som varmt hvetebrød på fjorårets festivaler, nå har vi fått inn nye gensere på lager! Laget av deilig, myk og rettferdig bomull, passer både gutter og jenter og har et budskap som aldri går av moten!

Les mer

Read article "LOVED-genseren er tilbake!"