SoulMate-konkurranse

 

Frem til 31. mars går det en innsamlingskonkurranse til SoulMate, og midlene fordeles mellom prosjekter i Bangladesh, Ecuador og India.

Barn løfter hendene i et klasserom.

Hva er SoulMate?

SoulMate er Soul Children-bevegelsens misjon-, bistand- og innsamlingskonsept. Ønsket er å lære de unge til å vende blikket utover og gjøre noe for dem som ikke har det like bra materielt som oss i Norge. – Og som flere tidligere sangere i Oslo Soul Teens sier:

«Drømmen er at alle barn i verden skal ha muligheten til å være med i et lokalt Soul Children-kor, og å bli kjent med Jesus som sin bestevenn og frelser».

SoulMate-konkurranse

Så gjennom SoulMate legger vi også til rette for at nytt Soul Children-arbeid kan etableres på steder som i utgangspunktet ikke har samme muligheter til dette slik som vi. Alle Soul Children-kor oppfordres til å ha et engasjement gjennom SoulMate, vi vil gi barna en god opplæring i giverglede, raushet og engasjement for misjon.

På Soul Children-festivalen informerte vi om SoulMate-konkurransen som varer frem til 31 mars 2019. Det Soul Children-, Soul Teens- eller Soul Kids-koret som samler inn mest penger kan glede seg til å motta en fin premie. Midlene blir fordelt mellom de tre SoulMate-prosjektene i Bangladesh, Ecuador og India. Mer informasjon om SoulMate finner dere på Soul Children sine nettsider og filmer om SoulMate finner dere her: http://tv.normisjon.no/search?q=soulmate.

Ønsker koret å starte en egen innsamling kan det gjøres ved å følge linken under, ellers kan dere overføre samlet beløp til kontonummer og prosjektnummer som nevnt under.

Egen innsamling: https://bidra.normisjon.no/soulmate
Eller kontonr: 1503.02.13537 og prosjektnavn/nr: SoulMate/12193876 (merk overføringen med kornavn)

Konkurransen gjelder fra oktober 2018 til og med 31.mars 2019 og vinneren blir kåret i starten av april!

Relatert innhold

The International Soul Children Festival

Nå inviteres barn og unge fra hele Norge og verden igjen til Oslo Spektrum og Soul Children-festivalen. Festivalen går av stabelen fjortende gang fra 23. til 25. oktober 2020.

Les mer

Read article "The International Soul Children Festival"

Soul Teens Workshop på Skjærgårds

For første gang inviterer Skjærgårds Music & Mission Festival alle Soul Teens-sangere fra hele landet til en egen korworkshop på Risøya. Ledet av Oslo Soul Teens sammen med Soul Children-leder og gründer Ragnhild Hiis Ånestad og artisten Chip Kendall.

Les mer

Read article "Soul Teens Workshop på Skjærgårds"

Gi en gave som setter spor

Vi ønsker å skape flere fellesskap der ungdom føler seg hørt og sett. Der de kan få utfolde seg, og vokse i tro og som mennesker. Vi trenger din hjelp til å skape flere slike tilbud!

Les mer

Read article "Gi en gave som setter spor"