SoulMate-konkurranse

 

Frem til 31. mars går det en innsamlingskonkurranse til SoulMate, og midlene fordeles mellom prosjekter i Bangladesh, Ecuador og India.

Barn løfter hendene i et klasserom.

Hva er SoulMate?

SoulMate er Soul Children-bevegelsens misjon-, bistand- og innsamlingskonsept. Ønsket er å lære de unge til å vende blikket utover og gjøre noe for dem som ikke har det like bra materielt som oss i Norge. – Og som flere tidligere sangere i Oslo Soul Teens sier:

«Drømmen er at alle barn i verden skal ha muligheten til å være med i et lokalt Soul Children-kor, og å bli kjent med Jesus som sin bestevenn og frelser».

SoulMate-konkurranse

Så gjennom SoulMate legger vi også til rette for at nytt Soul Children-arbeid kan etableres på steder som i utgangspunktet ikke har samme muligheter til dette slik som vi. Alle Soul Children-kor oppfordres til å ha et engasjement gjennom SoulMate, vi vil gi barna en god opplæring i giverglede, raushet og engasjement for misjon.

På Soul Children-festivalen informerte vi om SoulMate-konkurransen som varer frem til 31 mars 2019. Det Soul Children-, Soul Teens- eller Soul Kids-koret som samler inn mest penger kan glede seg til å motta en fin premie. Midlene blir fordelt mellom de tre SoulMate-prosjektene i Bangladesh, Ecuador og India. Mer informasjon om SoulMate finner dere på Soul Children sine nettsider og filmer om SoulMate finner dere her: http://tv.normisjon.no/search?q=soulmate.

Ønsker koret å starte en egen innsamling kan det gjøres ved å følge linken under, ellers kan dere overføre samlet beløp til kontonummer og prosjektnummer som nevnt under.

Egen innsamling: https://bidra.normisjon.no/soulmate
Eller kontonr: 1503.02.13537 og prosjektnavn/nr: SoulMate/12193876 (merk overføringen med kornavn)

Konkurransen gjelder fra oktober 2018 til og med 31.mars 2019 og vinneren blir kåret i starten av april!

Relatert innhold

LOVED-genseren er tilbake!

Forrige opplag av denne genseren gikk som varmt hvetebrød på fjorårets festivaler, nå har vi fått inn nye gensere på lager! Laget av deilig, myk og rettferdig bomull, passer både gutter og jenter og har et budskap som aldri går av moten!

Les mer

Read article "LOVED-genseren er tilbake!"

Kompis – Misjonspakka

Vi ønsker at Kompis skal kunne brukes til å inspirere og motivere for misjon og internasjonalt engasjement hos ungdom i Actas lokallag. Derfor har vi laget Misjonspakka, som er full av ressurser og tips som gjør det givende, lett og morro å flytte fokuset utenfor våre landegrenser.

Les mer

Read article "Kompis – Misjonspakka"

Følg festgudstjenesten i Spektrum på nett

Festgudstjenesten på søndag vil bli sendt live på nett, så følg med på acta.no og i sosiale medier på søndag. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les mer

Read article "Følg festgudstjenesten i Spektrum på nett"