Festgudstjeneste i Oslo Spektrum

Soul Children på scenen under festivalen i 2016

Søndag 28. oktober kl 15.00 inviterer Acta – barn og unge i Normisjon alle menigheter i Oslo og omegn til Soul Church Concert i Oslo Spektrum.

Festgudstjenesten markerer avslutningen på The International Soul Children Festival 2018, som denne helgen samler 2200 barn og unge i alderen 10-19 år til korfest i Oslo.

Dette blir en inspirerende og minnerik gudstjeneste fylt av glede og musikk, ledet av det store festivalkoret Soul Children Mass Choir.

Blant gjestene er biskop Kari Veiteberg og Knut Tveitereid, samt flere internasjonale artister og korledere.

Disse gjester Soul Church Concert

Walt Whitman (US)
Diane White-Clayton (US)
Chip Kendall (UK)
Samuel Ljungblahd (S)
Lin D (S)
Lisa Børud (N)
Maren Reme (N)
David André Østby (N)
Ragnhild Hiis Ånestad (N)

Bli med til Spektrum

Denne gudstjeneste vil garantert skape begeistring blant store og små. Ta med deg familie, venner, naboer og menighet og kom – og selvfølgelig er det gratis.

Utfyllende informasjon finner du på soulchildren.no/festivalen

Relatert innhold

SoulMate-konkurranse

SoulMate er Soul Children-bevegelsens misjon-, bistand- og innsamlingskonsept. Frem til 31. mars går det en innsamlingskonkurranse til SoulMate, og midlene fordeles mellom prosjekter i Bangladesh, Ecuador og India.

Les mer

Read article "SoulMate-konkurranse"

LOVED-genseren er tilbake!

Forrige opplag av denne genseren gikk som varmt hvetebrød på fjorårets festivaler, nå har vi fått inn nye gensere på lager! Laget av deilig, myk og rettferdig bomull, passer både gutter og jenter og har et budskap som aldri går av moten!

Les mer

Read article "LOVED-genseren er tilbake!"

Kompis – Misjonspakka

Vi ønsker at Kompis skal kunne brukes til å inspirere og motivere for misjon og internasjonalt engasjement hos ungdom i Actas lokallag. Derfor har vi laget Misjonspakka, som er full av ressurser og tips som gjør det givende, lett og morro å flytte fokuset utenfor våre landegrenser.

Les mer

Read article "Kompis – Misjonspakka"