Festgudstjeneste i Oslo Spektrum

Soul Children på scenen under festivalen i 2016

Søndag 28. oktober kl 15.00 inviterer Acta – barn og unge i Normisjon alle menigheter i Oslo og omegn til Soul Church Concert i Oslo Spektrum.

Festgudstjenesten markerer avslutningen på The International Soul Children Festival 2018, som denne helgen samler 2200 barn og unge i alderen 10-19 år til korfest i Oslo.

Dette blir en inspirerende og minnerik gudstjeneste fylt av glede og musikk, ledet av det store festivalkoret Soul Children Mass Choir.

Blant gjestene er biskop Kari Veiteberg og Knut Tveitereid, samt flere internasjonale artister og korledere.

Disse gjester Soul Church Concert

Walt Whitman (US)
Diane White-Clayton (US)
Chip Kendall (UK)
Samuel Ljungblahd (S)
Lin D (S)
Lisa Børud (N)
Maren Reme (N)
David André Østby (N)
Ragnhild Hiis Ånestad (N)

Bli med til Spektrum

Denne gudstjeneste vil garantert skape begeistring blant store og små. Ta med deg familie, venner, naboer og menighet og kom – og selvfølgelig er det gratis.

Utfyllende informasjon finner du på soulchildren.no/festivalen

Relatert innhold

The International Soul Children Festival

Nå inviteres barn og unge fra hele Norge og verden igjen til Oslo Spektrum og Soul Children-festivalen. Festivalen går av stabelen fjortende gang fra 23. til 25. oktober 2020.

Les mer

Read article "The International Soul Children Festival"

Soul Teens Workshop på Skjærgårds

For første gang inviterer Skjærgårds Music & Mission Festival alle Soul Teens-sangere fra hele landet til en egen korworkshop på Risøya. Ledet av Oslo Soul Teens sammen med Soul Children-leder og gründer Ragnhild Hiis Ånestad og artisten Chip Kendall.

Les mer

Read article "Soul Teens Workshop på Skjærgårds"

Gi en gave som setter spor

Vi ønsker å skape flere fellesskap der ungdom føler seg hørt og sett. Der de kan få utfolde seg, og vokse i tro og som mennesker. Vi trenger din hjelp til å skape flere slike tilbud!

Les mer

Read article "Gi en gave som setter spor"