Gi en høstgave til Acta

I årets høstgave møter vi Audun Krarup Jonassen som i fjor pusset opp et gammelt bedehus på Fauske. Det gamle og forfalne bedehuset har fått en ny form og rommer nå skateramper, klatrevegger og andakt. «Ikke for å bytte ut det hellige, men for å vekke det hellige til live igjen», sider Audun. Det siste året har over 200 mennesker mellom 2 og 86 funnet veien til bedehuset og tatt skateboardet fatt. Skatebedehuset er et unikt kristent tilbud for barn og unge på Fauske, der de får mulighet til å dyrke sine interesser og snakke om tro.

Din høstgave til Acta hjelper oss å skape enda flere grensesprengende fellesskap der barn og unge får møte Jesus. 

«Det er til tider vanskelig å beholde troen på at vår misjons- tjeneste vil forandre noe som helst på Fauske. Men når flere unge jenter i 5. klasse plutselig en dag ber høyt under skatesamlingen på bedehuset uten å komme fra kristen bakgrunn, så blir jeg fylt med evig takknemlighet og optimisme for fremtiden, om at Acta og Normisjon går en lys og spennende tid i møte.»

Audun Krarup Jonassen

Relatert innhold

Kompis – Misjonspakka

Vi ønsker at Kompis skal kunne brukes til å inspirere og motivere for misjon og internasjonalt engasjement hos ungdom i Actas lokallag. Derfor har vi laget Misjonspakka, som er full av ressurser og tips som gjør det givende, lett og morro å flytte fokuset utenfor våre landegrenser.

Les mer

Read article "Kompis – Misjonspakka"

Følg festgudstjenesten i Spektrum på nett

Festgudstjenesten på søndag vil bli sendt live på nett, så følg med på acta.no og i sosiale medier på søndag. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les mer

Read article "Følg festgudstjenesten i Spektrum på nett"

Festgudstjeneste i Oslo Spektrum

Søndag 28. oktober kl. 15.00 inviterer Acta – barn og unge i Normisjon alle menigheter i Oslo og omegn til festgudstjeneste i Oslo Spektrum.

Les mer

Read article "Festgudstjeneste i Oslo Spektrum"