Gi en høstgave til Acta

I årets høstgave møter vi Audun Krarup Jonassen som i fjor pusset opp et gammelt bedehus på Fauske. Det gamle og forfalne bedehuset har fått en ny form og rommer nå skateramper, klatrevegger og andakt. «Ikke for å bytte ut det hellige, men for å vekke det hellige til live igjen», sider Audun. Det siste året har over 200 mennesker mellom 2 og 86 funnet veien til bedehuset og tatt skateboardet fatt. Skatebedehuset er et unikt kristent tilbud for barn og unge på Fauske, der de får mulighet til å dyrke sine interesser og snakke om tro.

Din høstgave til Acta hjelper oss å skape enda flere grensesprengende fellesskap der barn og unge får møte Jesus. 

«Det er til tider vanskelig å beholde troen på at vår misjons- tjeneste vil forandre noe som helst på Fauske. Men når flere unge jenter i 5. klasse plutselig en dag ber høyt under skatesamlingen på bedehuset uten å komme fra kristen bakgrunn, så blir jeg fylt med evig takknemlighet og optimisme for fremtiden, om at Acta og Normisjon går en lys og spennende tid i møte.»

Audun Krarup Jonassen

Relatert innhold

Gi en gave som setter spor

Vi ønsker å skape flere fellesskap der ungdom føler seg hørt og sett. Der de kan få utfolde seg, og vokse i tro og som mennesker. Vi trenger din hjelp til å skape flere slike tilbud!

Les mer

Read article "Gi en gave som setter spor"

Nedlastbare singbacks

Nå er det endelig mulig å laste ned digitale Soul Children-singbacks direkte i nettbutikken. Enklere blir det ikke!

Les mer

Read article "Nedlastbare singbacks"

SoulMate-konkurranse

SoulMate er Soul Children-bevegelsens misjon-, bistand- og innsamlingskonsept. Frem til 31. mars går det en innsamlingskonkurranse til SoulMate, og midlene fordeles mellom prosjekter i Bangladesh, Ecuador og India.

Les mer

Read article "SoulMate-konkurranse"