Gi en høstgave til Acta

I årets høstgave møter vi Audun Krarup Jonassen som i fjor pusset opp et gammelt bedehus på Fauske. Det gamle og forfalne bedehuset har fått en ny form og rommer nå skateramper, klatrevegger og andakt. «Ikke for å bytte ut det hellige, men for å vekke det hellige til live igjen», sider Audun. Det siste året har over 200 mennesker mellom 2 og 86 funnet veien til bedehuset og tatt skateboardet fatt. Skatebedehuset er et unikt kristent tilbud for barn og unge på Fauske, der de får mulighet til å dyrke sine interesser og snakke om tro.

Din høstgave til Acta hjelper oss å skape enda flere grensesprengende fellesskap der barn og unge får møte Jesus. 

«Det er til tider vanskelig å beholde troen på at vår misjons- tjeneste vil forandre noe som helst på Fauske. Men når flere unge jenter i 5. klasse plutselig en dag ber høyt under skatesamlingen på bedehuset uten å komme fra kristen bakgrunn, så blir jeg fylt med evig takknemlighet og optimisme for fremtiden, om at Acta og Normisjon går en lys og spennende tid i møte.»

Audun Krarup Jonassen

Relatert innhold

The International Soul Children Festival

Nå inviteres barn og unge fra hele Norge og verden igjen til Oslo Spektrum og Soul Children-festivalen. Festivalen går av stabelen fjortende gang fra 23. til 25. oktober 2020.

Les mer

Read article "The International Soul Children Festival"

Soul Teens Workshop på Skjærgårds

For første gang inviterer Skjærgårds Music & Mission Festival alle Soul Teens-sangere fra hele landet til en egen korworkshop på Risøya. Ledet av Oslo Soul Teens sammen med Soul Children-leder og gründer Ragnhild Hiis Ånestad og artisten Chip Kendall.

Les mer

Read article "Soul Teens Workshop på Skjærgårds"

Gi en gave som setter spor

Vi ønsker å skape flere fellesskap der ungdom føler seg hørt og sett. Der de kan få utfolde seg, og vokse i tro og som mennesker. Vi trenger din hjelp til å skape flere slike tilbud!

Les mer

Read article "Gi en gave som setter spor"