The International Soul Children Festival

Det er med stor glede vi registrerer at tusenvis av ungdommer ønsker å delta på tidenes event i Oslo Spektrum 26.–28. oktober. Soul Children-festivalen er en korfestival, der enkeltkor med sangere i alderen 10–19 år deltar sammen deres ledere, og gjerne foreldre.

Andre Soul Children-entusiaster kan glede seg til festivalens hovedkonsert på Universitetsplassen lørdag 27 oktober kl 16:00, og til festgudstjenesten i Oslo Spektrum søndag 28 oktober kl 15:00. Begge disse arrangement er altså åpne for publikum og er helt gratis!

Endelig påmeldingsfrist: 1. oktober!

Festivalen nærmer seg, og endelig påmeldingsfrist er 1. oktober. Det er med andre ord enda ikke for sent å melde seg på ikke gå glipp av korfesten i Oslo Spektrum!

Vil du bli med på tidenes korfest?

soulchildren.no/festivalen finner du til enhver tid oppdatert informasjon om korfesten i Oslo Spektrum. Der finner du også lenker til påmelding, informasjon om overnattingsmuligheter og mye mer.

Les mer på soulchildren.no/festivalen

Relatert innhold

Kompis – Misjonspakka

Vi ønsker at Kompis skal kunne brukes til å inspirere og motivere for misjon og internasjonalt engasjement hos ungdom i Actas lokallag. Derfor har vi laget Misjonspakka, som er full av ressurser og tips som gjør det givende, lett og morro å flytte fokuset utenfor våre landegrenser.

Les mer

Read article "Kompis – Misjonspakka"

Følg festgudstjenesten i Spektrum på nett

Festgudstjenesten på søndag vil bli sendt live på nett, så følg med på acta.no og i sosiale medier på søndag. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les mer

Read article "Følg festgudstjenesten i Spektrum på nett"

Festgudstjeneste i Oslo Spektrum

Søndag 28. oktober kl. 15.00 inviterer Acta – barn og unge i Normisjon alle menigheter i Oslo og omegn til festgudstjeneste i Oslo Spektrum.

Les mer

Read article "Festgudstjeneste i Oslo Spektrum"