The International Soul Children Festival

Det er med stor glede vi registrerer at tusenvis av ungdommer ønsker å delta på tidenes event i Oslo Spektrum 26.–28. oktober. Soul Children-festivalen er en korfestival, der enkeltkor med sangere i alderen 10–19 år deltar sammen deres ledere, og gjerne foreldre.

Andre Soul Children-entusiaster kan glede seg til festivalens hovedkonsert på Universitetsplassen lørdag 27 oktober kl 16:00, og til festgudstjenesten i Oslo Spektrum søndag 28 oktober kl 15:00. Begge disse arrangement er altså åpne for publikum og er helt gratis!

Endelig påmeldingsfrist: 1. oktober!

Festivalen nærmer seg, og endelig påmeldingsfrist er 1. oktober. Det er med andre ord enda ikke for sent å melde seg på ikke gå glipp av korfesten i Oslo Spektrum!

Vil du bli med på tidenes korfest?

soulchildren.no/festivalen finner du til enhver tid oppdatert informasjon om korfesten i Oslo Spektrum. Der finner du også lenker til påmelding, informasjon om overnattingsmuligheter og mye mer.

Les mer på soulchildren.no/festivalen

Relatert innhold

The International Soul Children Festival

Nå inviteres barn og unge fra hele Norge og verden igjen til Oslo Spektrum og Soul Children-festivalen. Festivalen går av stabelen fjortende gang fra 23. til 25. oktober 2020.

Les mer

Read article "The International Soul Children Festival"

Soul Teens Workshop på Skjærgårds

For første gang inviterer Skjærgårds Music & Mission Festival alle Soul Teens-sangere fra hele landet til en egen korworkshop på Risøya. Ledet av Oslo Soul Teens sammen med Soul Children-leder og gründer Ragnhild Hiis Ånestad og artisten Chip Kendall.

Les mer

Read article "Soul Teens Workshop på Skjærgårds"

Gi en gave som setter spor

Vi ønsker å skape flere fellesskap der ungdom føler seg hørt og sett. Der de kan få utfolde seg, og vokse i tro og som mennesker. Vi trenger din hjelp til å skape flere slike tilbud!

Les mer

Read article "Gi en gave som setter spor"