Inspirerende landsmøte

Landsmøtet har vedtatt en flott ny handlingsplan som inspirerer og utfordrer oss

Første helga i januar var nesten 100 engasjerte Acta-folk fra hele landet samlet i Salem menighet i Trondheim. Her skulle de store linjene for de kommende tre årene bestemmes!

«Landsmøtet har vedtatt en flott ny handlingsplan som inspirerer og utfordrer oss, både som frivillig i et lokallag og som ansatte regionalt og sentralt.», sier daglig leder Kristian Øgaard. Han var en av seks personer som utgjorde den bredt sammensatte arbeidsgruppen som har jobbet frem ny handlingsplan. Fra talerstolen flommet det over av lovord til arbeidsgruppen, blant annet fordi innholdet var både gjenkjennelig og utfordrende.

Nytt landsråd valgt

Det er alltid knyttet mye spenning til valg av nytt landsråd og i år var det utrolig mange gode kandidater! Det gamle landsrådet har gjort en strålende innsats, ble takket av og gav stafettpinnen videre til denne flotte gjengen som ble valgt:

  • Leder: Einar Weider, f. 1973
  • Bendik Melling Grøthe, f. 1989 (gjenvalg)
  • Helene Prestvik, f. 1995 (gjenvalg)
  • Johanne Saxegaard, f. 1996
  • Margrethe Sundvoll, f. 1994
  • Kristian Dysthe, f. 1997
  • Johan Olav Nyberg, f. 1992 (vara)
  • Julie Øvstegård, f. 1990 (vara)
  • Eline Hæåk, f. 1998 (vara)

Inspirerede vitnesbyrd

Et av høydepunktene under landsmøtet var i en av tellepausene da vi fikk høre noen inspirerende vitnesbyrd fra unge deltakere var med for første gang. Her var knapt et øye tørt og det motiverte nok alle til å dra hjem og fortsette sitt arbeid!

Vi sender en stor takk til Salem menighet som tok så godt i mot oss. Vi har følt oss som hjemme og det har vært god stemning hele tiden! Vi fikk også være med på Salems lørdagsmøte og gudstjenesten på søndag, og er takknemlige for å bli inkludert!

Stemningen var på topp i Trondheim!

Hvis du ønsker flere detaljer om Actas landsmøtehelg, så kommer de her:

Tindrende tellekorps, vittige vitser, koffeinrik kaffe, surt smågodt, knallsterke kandidater, verdifulle vitnesbyrd, ålright åpningsshow, søtt smågodt, råtøffe referenter, ordentlige ordstyrere, stilige stemmesedler, fin festmiddag, lystig lyd, snodig sjokoladequiz, kul konsert, prangende pyro, likandes lunsj, herlig hotell, supre Salem, coole Cora, interessante innledere, dyktige delegater og pen PowerPoint!

Relatert innhold

The International Soul Children Festival

Nå inviteres barn og unge fra hele Norge og verden igjen til Oslo Spektrum og Soul Children-festivalen. Festivalen går av stabelen fjortende gang fra 23. til 25. oktober 2020.

Les mer

Read article "The International Soul Children Festival"

Soul Teens Workshop på Skjærgårds

For første gang inviterer Skjærgårds Music & Mission Festival alle Soul Teens-sangere fra hele landet til en egen korworkshop på Risøya. Ledet av Oslo Soul Teens sammen med Soul Children-leder og gründer Ragnhild Hiis Ånestad og artisten Chip Kendall.

Les mer

Read article "Soul Teens Workshop på Skjærgårds"

Gi en gave som setter spor

Vi ønsker å skape flere fellesskap der ungdom føler seg hørt og sett. Der de kan få utfolde seg, og vokse i tro og som mennesker. Vi trenger din hjelp til å skape flere slike tilbud!

Les mer

Read article "Gi en gave som setter spor"